Tier 1-fabrikant HT-SAAE’s PV-fabriek in Turkije biedt Solar Modules Europese markt

Tier 1-fabrikant HT-SAAE’s PV-fabriek in Turkije biedt Solar Modules Europese markt

Shanghai Aerospace Automobile Elektromechanical Co., Ltd (bekend als “HT-SAAE”), is een van ‘s werelds toonaangevende producenten van fotovoltaïsche (PV) producten, en heeft de inspanningen opgevoerd om groene energie te distribueren naar landen in heel Europa, de VS en de andere regio’s in de Verenigde Staten. Door toevoeging van een industriële basis in Turkije, waarvan de werking in het afgelopen jaar begon.

De Turkse fabriek die HT Solar Energy oproept, produceert 500 MW aan PV-modules en brengt ongeveer 600 vacatures naar het land. Factory heeft reeds leveringsovereenkomsten afgesloten voor een bedrag van ongeveer 300 MW met klanten uit Turkije, Europa en andere regio’s.

Eerder in 2012 lanceerde China Aerospace Science and Technology Corporation (bekend als “CASC”), het moedermaatschappij van de HT-SAAE, met succes een observatiesatelliet voor Turkije. De vestiging van de fabriek in Turkije zag een uitbreiding van de samenwerking tussen China en Turkije van aerospace-producten naar de zonne-industrie. De fabriek stelt HT-SAAE in staat om PV-technologieën en -producten van hoge kwaliteit naar de eindmarkt in het land en de omliggende regio’s te brengen en groene stroom aan de bewoners te bieden.

De PV-modules en cellen geproduceerd door HT-SAAE, die op grote schaal kunnen worden gebruikt voor de opwekking van elektriciteit op huishoudelijk, commercieel en utility-schaal, vallen op in de PV-industrie, aangezien het bijna 60 jaar ervaring van zijn moederbedrijf CASC heeft aangewend bij de ontwikkeling van zonne-energie energietechnologieën en hoogrenderende zonne-energieproducten. HT-SAAE heeft bovendien een volledig geïntegreerde toeleveringsketen voor PV-industrie (polysilicium, wafels, zonnecellen, PV-modules en systemen) ontwikkeld voor PV-producten met een uitvoercapaciteit van GW-niveau, die een consistente kwaliteit kan creëren en behouden gedurende de gehele levensduur. productieproces.

Met zijn voordelen in productkwaliteit zal HT-SAAE meer en betere PV-productopties bieden voor de lokale en regionale markt. HT-SAAE zal een aantal doorbraken van haar PV-modules naar Solar Solutions brengen, een van de belangrijkste tentoonstellingen voor de zonne-industrie, die van 21 tot 22 maart in Nederland plaatsvindt.

Over HT-SAAE
Shanghai Aerospace Automobile Elektromechanical Co., Ltd (HT-SAAE) is een dochteronderneming van China Aerospace Science and Technology Corporation (CASC), een onderneming uit de Fortune 500 Global. Het werd opgericht in 1998 en staat genoteerd aan de Shanghai Stock Exchange (Stock Code 600151). Het richt zich voornamelijk op New Energy PV, Auto Parts en New Material Application. Reeds in 1999 lanceerde HT-SAAE de commerciële toepassing van fotovoltaïsche technologie. Tot op heden heeft het bedrijf een volledig geïntegreerde supply chain voor PV-industrie (silicium, wafers, zonnecellen, PV-modules en systemen) ontwikkeld en meer dan 3GW aan PV-producten van superieure kwaliteit op de wereldmarkt geleverd. Volgens een internationaal erkende externe organisatie heeft HT-SAAE in 2014 een ranglijst behaald bij de Top 10 Chinese leveranciers van PV-modules en is het bedrijf al vele jaren erkend als een “Tier 1” -modulefabrikant door Bloomberg New Energy Finance (BNEF)

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec