Universeel Solar Montagesysteem op Solar Solutions

TerraTechs is met de gepatenteerde MVS® Schroefpalen specialist in verankering-, fundering- en constructiesystemen. TerraTechs ontwerpt, fabriceert en levert technische voorzieningen voor Solar- en overige buitentoepassingen met een lange levensduur. Het MVS® is helemaal opgebouwd uit RVS304 componenten en is duurzaam gelabeld door NL Greenlabel.

MVS© Schroefpalen
MVS© Schroefpalen zijn een gepatenteerde manier van verankeren of funderen in de bodem. Op eenvoudige wijze kan de schroefpaal de grond in worden gedraaid om een solide afsteuning te creëren op een stabiele grondlaag. Zelfs met handkracht is dit mogelijk door de niet grondverdringende eigenschappen van de holle buis, die de basis vormt van de schroefpaal.

Compleet Solar Montage concept
Voor de plaatsing van Solar veldopstellingen heeft TerraTechs schroefpalensysteem. Dit is een compleet en uitermate doordacht montageconcept. Het laat zich plaatsen als een bouwpakket, waar geen boor of zaag meer aan te pas hoeft te komen. Het vergt nauwelijks voorbereiding, is snel te plaatsen met eenvoudige hulpmiddelen, uitermate duurzaam en toch gunstig qua kosten. Het kan al zinvol worden toegepast bij de plaatsing vanaf 12 panelen en is geschikt voor alle merken en typen. Het biedt een maximale stabiliteit in iedere ondergrond en is direct 100% te belasten. Groot voordeel is dat zelfs na een aantal jaren de schroefpalen gemakkelijk te verwijderen en opnieuw te gebruiken zijn.

Universeel Oost-West Solar Carport concept
Met het flexibele Oost-west Solar concept stelt u zelf eenvoudig carport of complete parkeerplaats overkapping samen. Deze dakmodule is ook te gebruiken als een drijvende, ruimtebesparende toepassing. In drogere en hetere ontwikkelingsgebieden kan deze module bijvoorbeeld op een zeecontainer worden gemonteerd. De module is eenvoudig uit te breiden tot grotere systemen, maar ook gemakkelijk op te schalen naar een basismodule van 12x6m, waarmee dubbel diepe parkeerplaatsen ingevuld kunnen worden.

Op SolarSolutions heeft TerraTechs in stand C7.2. een veldopstelling in Landcape staan en bij de parkeerplaats een veldopstelling Oost-West van 8x10m.

Terratechs__SolarSolutions

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec