Energeia Energy Tracker – lead generator voor grootschalige PV projecten

Wist u dat er op dit moment zo’n 640 grootschalige zon-PV projecten in Nederland op de tekentafel liggen of in de steigers staan?

De Energy Tracker verzamelt alle niet-residentiële nieuwbouwplannen in de energiemarkt en levert ze u op een presenteerblaadje. Dagelijks. Online én in uw Postvak In.

Elke dag speurt het team van marktanalisten tal van bronnen af naar initiatieven voor nieuwe WKO’s, windparken, WKK, groen gas opwerkinstallaties, energieprojecten op de Noordzee, collectieve zon-PV, restwarmte, smart grids en zo’n 70 andere typen energieproductie en –infrastructuurinvesteringen. Daarbij maken zij gebruik van geavanceerde nieuwsfilters, sociale media, online databases (zoals Tenderned, Bureau Energieprojecten, RVO – voorheen Agentschap NL). Gevonden nieuwe projecten worden aangevuld met essentiële informatie. Welke energie projecten krijgen Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE) subsidie? Hoe staat het met de MER-procedure en projecten die vallen onder de Rijkscoördinatieregeling?

Energeia EnergyTracker project bord

De Energy Tracker treedt actief in contact met initiatiefnemers van energieprojecten om zo compleet mogelijke marktinformatie te genereren. Door de berichtgeving grondig te controleren en op te volgen bij de bron zorgen de marktanalisten ervoor dat u het meest up-to-date bent en volledig inzicht heeft in alle nieuw te realiseren energieprojecten in Nederland. Daarbij wordt eveneens gebruik van het netwerk en de expertise van de vijfkoppige nieuwsredactie van Energeia Energienieuws; de online energiekrant van Nederland.

Dit maakt de Energy Tracker een krachtig hulpmiddel voor het binnenhalen van nieuwe orders. Met ruim 640 solar PV projecten een perfecte lead generator.

Surf nu naar www.energytracker.nl/solar voor een gratis en vrijblijvend proefabonnement. Gebruik de actiecode ’solar14’ en u krijgt een dubbel zo lang proefabonnement!

 

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec