Groothandel in zonnepanelen opent webshop

Buyers World opent webshop exclusief voor installateurs en EPC-bedrijven.

Buyers World BV, groothandel in zonnepanelen, heeft haar webshop geopend. Dankzij de webshop kunnen installateurs van zonnepanelen en inkopers van EPC-bedrijven nu op ieder gewenst moment van de dag eenvoudig en snel hun bestelling plaatsen, zonder dat hier een tussenpersoon bij hoeft te komen. Buyers World BV levert altijd vanuit voorraad. De nieuwe webshop is te vinden op de vernieuwde website www.buyers-world.nl.

“We hebben altijd nauw contact met onze klanten en vele van hen gaven aan dat zij ook graag onderweg zouden willen kunnen bestellen. Met de opening van onze webshop kunnen klanten nu altijd snel en eenvoudig hun administratie bekijken en nieuwe bestellingen plaatsen. Uiteraard blijven wij altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen”, aldus Hendrik van de Wal, directeur Buyers World BV.

Buyers World BV is een toonaangevende groothandel in zonnepanelen, zij is gevestigd in Vught en heeft een permanente Nederlandse bezetting in China. Doordat Buyers World dicht op de markt en haar producenten opereert kan zij altijd de beste zonnepanelen tegen de scherpste prijzen leveren.

Voor meer informatie kunt u terecht op: http://www.buyers-world.nl/.

BW_logo_breed

 

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec