Jury Solar Solutions Innovation Award

De Innovatie Boulevard is een exclusieve expositie tijdens Solar Solutions Int. van nieuwe producten, noviteiten en innovaties die net op de markt zijn (<1 jaar). Alle deelnemers aan de Innovatie Boulevard dingen mee naar de ‘Solar Solutions Innovation Award 2015’. De Award wordt op 15 april om 18.30u door dhr. Ed Nijpels.

De winnaar van de Solar Solutions Innovation Award 2015 is die partij die een innovatief product of dienst presenteert tijdens Solar Solutions 2015. De winnaar wordt gekozen door een onafhankelijke jury.

Toetsing op basis van

De winnaar van de Solar Solutions Innovation Award 2015 is die partij welke met zijn of haar product of dienst onderscheidend is voor de solar-sector op minimaal een van de onderstaande criteria en bovendien (1) op het gebied van kwaliteit niet ter discussie kan staan en (2) het product niet langer dan 12 maanden op de markt verkrijgbaar is:

I.        Levert bijdrage aan positief imago voor solar-markt

II.        Duidelijk commercieel voordeel installateur / eindgebruiker

III.        Innovatiestap gezet

IV.        Onderscheidend in vormgeving

Prijs

De prijs bestaat uit een bokaal en daarbij 10 m2 gratis standruimte voor Solar Solutions 2016, ter waarde van eur 1.450,–. Daarnaast  redactionele aandacht in het vakblad Solar Magazine en op de website van Solar Solutions.

Jury

  • Erik Lysen, voorzitter Holland Solar
  • Wijnand van Hooff, programmadirecteur TKI Solar Energy
  • Edwin van Gastel, Solar Magazine

De prijs wordt op 15 april 2015, om 18.30u uitgereikt door Ed Nijpels tijdens het besloten avondprogramma.

 

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec