Data
16, 17 & 18 maart 2021

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Met RoofSupport HOME is brandveiligheid in PV-bekabeling gegarandeerd!

23.01.2020

Met RoofSupport HOME is brandveiligheid in PV-bekabeling gegarandeerd!

Met betrekking tot brandveiligheid bij particuliere zonnepaneel (PV) installaties introduceert Conduct Technical Solutions uit Barendrecht de nieuwste draadgootvariant voor particuliere en kleinere commerciële toepassingen. RoofSupport HOME is op basis van de subtiele maatvoering van 30x35mm in lengtes van 3 meter verkrijgbaar.

Vanwege de CLICK-verbinding op de RSC-daksteunen is het systeem zonder gereedschap te installeren en voorziet het in het hoogst mogelijke installatiegemak.

RoofSupport HOME is door toepassing van draadgoot het juiste alternatief voor toepassen van buis, aangezien condenswater overeenkomstig de NEN1010 rubriek 522.3.2 uit buis afgevoerd dient te worden. Tevens is brandveiligheid gegarandeerd door het niet gezamenlijk doorvoeren van plus- en minleidingen in buis. Hierdoor worden eventuele isolatiefouten voorkomen. De RoofSupport HOME set wordt geleverd per lengte van 3 meter in combinatie met 2 daksteunen middels artikelnummer RSH3035-3M en is verkrijgbaar via de landelijk dekkende elektrotechnische en solar groothandels.

Meer informatie over de producten van RoofSupport is te vinden op www.roofsupport.nl

Doe mee aan Solar Solutions International

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste solar-nieuws.

Meld u nu aan