Micro-omvormer fabrikant Enphase presenteert nieuwe producten

De nieuwe Envoy met Wifi-optie en de nieuwe software voor Enlighten bieden de installateur een efficiëntere en voordeligere oplossing.

Enphase Energy (Nasdaq: ENPH) kondigt vandaag de release aan van nieuwe hardware en software die de installatie –en bedieningskosten omlaag halen. De nieuwe hardware omvat een wifi-optie voor de Envoy Communication Gateway. Hiermee versnelt u de installatie en bovendien heeft u zo ook meer flexibiliteit. De nieuwe software slaat op Enlighten. My Enlighten en Enlighten Manager zijn nu beschikbaar voor de eindgebruiker en de installateur om beter de prestaties van het systeem op te volgen.

1.Envoy_with_Wi-Fi stick

“Met de toevoeging van deze producten aan ons gamma, zetten we de vereenvoudiging van de installatie van de innovatieve micro-omvormers van Enphase verder in,” aldus Paul Nahi, CEO van Enphase Energy. “Onze positie als marktleider op de markt van micro-omvormer was nooit zo sterk.”
Er is een wifi-optie toegevoegd aan de Envoy Communication Gateway. Zo vergroot u de flexibiliteit om deze een plaats te geven. Deze optie vereenvoudigt ook de verbinding van de micro-omvormers van Enphase met de online software van Enlighten, zolang er een draadloze router aanwezig is.

3.Enphase MyEnlighten

Al de systemen die communiceren via de Envoy Communication Gateway zijn zichtbaar op het online opvolgingsplatform via Enlighten. De installateur kan de eindgebruiker nu een nieuwe gebruikersoptie aanbieden met My Enlighten. Deze is speciaal ontworpen om de eindgebruiker wegwijs te maken over de opbrengst en de prestaties van zijn systeem.
Professionele gebruikers kunnen geholpen worden met de Enlighten Manager. We hebben hier nieuwe software tools in verwerkt die het bijvoorbeeld gemakkelijker maakt om uw onderhoud te organiseren. Deze tools en de interface die speciaal ontworpen zijn om eenvoudig meerdere systemen te beheren bieden de installateur meer mogelijkheden om de werkingskosten te drukken.

Voor meer informatie over de nieuwe mogelijkheden van Enphase Energy, neem een kijkje op: http://enphase.com/nl/

Bekijk op Youtube de film van Enphase over ‘The Power of Ideas

Enphase Energy levert micro-omvormertechnologie voor de zonne-energiesector, die de energieproductie verhoogt, het ontwerp en de installatie vereenvoudigt, de levensduur en de betrouwbaarheid van het systeem verbetert, brandrisico vermindert en een platform biedt voor intelligent energiebeheer. Ons micro-convertersysteem op basis van halfgeleiders zet energie om op het niveau van de individuele zonne-energiemodule en komt met een systeemgerichte, hoogtechnologische benadering van het opwekken van zonne-energie. Word vrienden met Enphase op Facebook en volg ons op Twitter. www.enphase.com

Enphase_ME215_Image

 

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec