Mini-symposium 15 april: Kansen voor Overheidsgebouwen

Op woensdag 15 april organiseert Solar Solutions in samenwerking met Atrivé en vakblad Schoolfacilities het mini-symposium ‘Kansen voor Overheidsgebouwen’.

Gemeentehuizen, Stadskantoren, scholen en ziekenhuizen worden in toenemende mate voorzien van zonnepanelen. Toch is pas een klein deel van de gebouwen voorzien van zonnepanelen.
Wat zijn de kansen, belemmeringen, best practices en financieringsmogelijkheden voor overheidsgebouwen? Leer hier alles over tijdens het mini-symposium ‘Kansen voor Overheidsgebouwen’.

Programma

Mini-symposium Kansen voor Overheidsgebouwen (Gastheer: Atrivé, ism mediapartner vakblad Schoolfacilities), woensdag 15 april

11.15-11.40u – Zonnige kansen in de gemeente: het eigen vastgoed en faciliteren van bewoners (spreker: dr. Ronald Franken, Atrivé)

11.40-12.00u – Best practices (optie spreker: John Nederstigt wethouder gemeente Haarlemmermeer)

12.00-12.30u – Financieringsconstructies-De beste route van beleid naar implementatie (spreker: Leendert Florusse, directeur Rooftop Energy)

Aanmelden?

Het mini-symposium vindt plaats in een van de workshopruimtes. U hoeft zich niet apart in te schrijven voor het mini-symposium. Het aantal plaatsen is beperkt.

Atrivé logo

 

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec