PRIMEUR: kent u de omvormer en het opslagsysteem van SolaX al?

Het scherpe prijsniveau van de nieuwe omvormer maakt dat ook in Nederland de invoering van zonnestroomopslag mogelijk is. SolaX toont deze primeur voor Nederland tijdens Solar Solutions Int.

SolaX omvormer
SolaX, een onderdeel van de Suntellite Group, is een “State of the Art” zonnestroom omvormer producent en heeft zich als doel gesteld om zowel kwantitatief, kwalitatief als innovatief bij de beste omvormer producenten van Europa te gaan behoren. Om dit kwalitatief hoge niveau te behalen gebruikt SolaX voor >95% wereldmerk componenten zoals o.a. Infineon, Rubicon, Texas Instrument e.d.

SolaX hybrid-opslagsysteem
Innovatief neemt SolaX het initiatief door te komen met de SolaX X-Hybrid, een on grid zonnestroom omvormer met batterij opslag, zodat de stroom die overdag geproduceerd wordt ’s nachts kan worden gebruikt waarmee de afhankelijkheid van het stroomnet geminimaliseerd wordt.

Deze SolaX X-Hybrid omvormer is leverbaar in drie uitvoeringen. Batterijen zijn leverbaar in Gel en Lithium Ion. Het prijsniveau van deze omvormer maakt dat ook in Nederland de invoering van deze X-Hybrid met zonnestroomopslag mogelijk is. Wij tonen deze primeur voor Nederland tijdens Solar Solutions op stand C20.

6

Naast de hybride zonnestroom Inverters produceert SolaX; Single phase, Single Phase dual mppt en Three phase dual mpp inverters allen voorzien van wifi. Onder andere het lage opstart- en werk voltage maakt dat een SolaX inverter in de praktijk meer uren en dus meer stroom produceert dan andere bekende merk inverters.

SolaX Western Europe is als joint venture verantwoordelijk voor de logistiek, sales en service van SolaX omvormers. Door te kiezen voor een joint venture zijn de prijzen van SolaX concurrerend zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en service. Om een optimale service te verlenen zijn de SolaX omvormers uit voorraad leverbaar zodat deze, ook in het geval van een eventuele calamiteit, onmiddellijk geleverd kunnen worden.

SolaX Western Europe zoekt nog distributeurs en wederverkopers!
Bezoek ons op Solarsolution stand C 20

 

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec