Probeer de Solar karts en elektrisch vervoer op Solar Solutions!

Solar KartsHernieuwbare energie levert een steeds grotere bijdrage aan onze energievoorziening – zo ook aan duurzame mobiliteit. Op de beursvloer kunt u een ritje maken en zelf ondervinden hoe leuk duurzaam vervoer kan zijn; gevoed door (zonne)elektriciteit én trapkracht.
Race tegen een collega in een Infento ARROW Solar kart, of stap op één van de elektrische vervoersmiddelen: de Lyric motion, Solowheel, Elektrische skateboards of de Floow e-fiets. Een leuke activiteit tussen uw netwerk, sales en workshopactiviteiten in. De pitspoezen van Solar Today begeleiden u graag naar één van de voertuigen.
Het elektrisch parcours wordt u aangeboden door Solar Today, Infento en EVC Heemskerk. Zij zullen beide dagen op en rondom te Elektrisch Parcours te vinden zijn voor als u de slag te pakken heeft gekregen en meer wilt weten.

Over Solar Today
De beste zonnepanelen en toebehoren voor zonne-energie vindt u bij SolarToday. Als groothandel van pv-materialen bieden wij u zonnepanelen, omvormers en montagesystemen van louter A-kwaliteit. De installatie van onze zonnepanelen vindt alleen plaats door de beste installateurs, voorzien van garantie en certificaten. SolarToday is dé betrouwbare leverancier van zonnepanelen voor particulieren, bedrijven en instellingen.
Over Infento
Infento is dé nieuwe beleving op het gebied van constructie voertuigen. Met dit unieke Nederlandse merk bouw je op eenvoudige wijze de coolste voertuigen. Infento kenmerkt zich door de kwaliteit; een mooie stoere vormgeving met gebruik van hoogwaardige materialen. De bouwpakketten bestaan onder andere uit: aluminium profielen, RVS schijfremmen, kunststof koppelstukken en lichtmetalen velgen. Daar wil je mee gezien worden!
Welk model ga je bouwen? Laat je inspireren door wat infento en anderen is bedacht en inspireer anderen door jouw ontwerp te delen. De Infento-componenten bieden je ontzettend veel mogelijkheden om precies dat te bouwen wat je wil. Geïnteresseerd om zelf een vervoersmiddel te bouwen? Kijk op http://www.infento.nl/

Over EVC Heemskerk
In korte tijd heeft de elektrische scooter en elektrische fiets zich in de Randstad als een zeer gewild vervoersmiddel weten te positioneren. Duurzaam, trendy en bovendien zeer comfortabel, leuk en eenvoudig om te rijden zijn daarbij de steekwoorden. Elektrisch rijden heeft hiermee de toekomst. Elektrisch Vervoer Centrum (EVC) Heemskerk is daar in 2011 op in gesprongen en heeft gekozen voor het dealerschap van hoogstaande merken. als EMCO, NOVOX, Di Blasi, Lyric Motion, PG-Bikes, ELMOTO, Grace, UNION, Swyf, Dutch ID, iYYo, de Floow en Ebikez.
Naast particulieren ontdekken bedrijven ook steeds meer de voordelen van elektrisch scooter rijden. Van de pizza-bezorger tot intern transport op bedrijfsterreinen als wel het woon-werk verkeer van de medewerkers. Interessant voor uw bedrijf? Kijk op http://www.evc-heemskerk.nl/index.php.

 

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec