Data
8, 9 & 10 september 2020

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Productlancering onder de naam ValkCableCare

04.11.2019

Productlancering onder de naam ValkCableCare


Van der Valk Solar Systems kondigt met trots de nieuwe productlijn ValkCableCare aan. Het assortiment van kabelmanagementproducten is flink uitgebreid door de toevoeging van draadgoten en toebehoren.

De producten sluiten perfect aan op de ValkPro+ en ValkPitched montagesystemen voor zonnepanelen op platte en schuine daken. Door deze kabelmanagementproducten aan het portfolio toe te voegen, biedt Van der Valk Solar hun klanten de mogelijkheid om communicatie, planning en logistiek van de PV projecten verder te optimaliseren. Van der Valk Solar Systems biedt een compleet programma van kabelmanagement producten aan. Er zijn twee productlijnen: “Access” en “Premium”.

De “Access” lijn bestaat uit draadgoten, die met behulp van koppelingsplaten en klemmen met elkaar verbonden kunnen worden. Een belangrijk voordeel is dat deze draadgoten kunnen worden geplaatst in de uitsparingen van de rubberen tegeldragers van het ValkPro+ systeem.

De “Premium” lijn bestaat uit draadgoten en accessoires van het merk “RoofSupport Click”. Deze producten zijn standaard voorzien van slimme “clickverbindingen”, waardoor er op een snelle en veilige manier kan worden gemonteerd, zonder extra benodigd gereedschap. Met RoofSupport Click is 100 meter potentiaalvereffening gegarandeerd en worden standaard geleverd met daksteunen.

Voor beide lijnen is er een compleet assortiment aan draadgoten en accessoires. Veiligheid, kwaliteit en gebruiksgemak staat hierbij voorop. Dankzij de betrouwbare verbindingen en lage overgangsweerstanden, zijn de draadgoten eenvoudig te vereffenen en te aarden. Op Solar Solutions International is Van Der Valk Solar Systems te bezoeken in stand B6.

Doe mee aan Solar Solutions International

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste solar-nieuws.

Meld u nu aan