Rexel kiest Van der Valk Solar Systems als Leverancier van het Jaar

De medewerkers van elektrotechnisch distributeur Rexel Nederland wijzen Van der Valk Solar Systems aan als Leverancier van het Jaar 2013.

Een verrassende keuze, aangezien Van der Valk een relatieve nieuwkomer is in het assortiment van Rexel. “Van der Valk scoort met name hoog als het gaat om innovatie en strategische keuzes”, aldus Peter Huisman, Leader Business Development Rexel: “De bedrijfsvoering van Van der Valk past goed bij Rexel, wat extra wordt benadrukt door de uitslag van deze verkiezing.”

Van der Valk Solar Systems ontwikkelt en produceert montagesystemen voor zonnepanelen, een branche waarin Rexel reeds een aantal jaren actief is. Dat zonne-energie inmiddels volledig geworteld is in de organisatie blijkt wel uit de uitslag van dit onderzoek.

“We zijn ontzettend trots op deze onderscheiding”, aldus Arno van Deursen, Managing Director Van der Valk Solar Systems: “Rexel is een vooraanstaand distributeur met een groot aantal productgroepen en leveranciers. Dat juist zij ons benoemen tot Leverancier van het Jaar zien wij als een waardevolle erkenning van ons bedrijf en ons product- en serviceniveau. Wij zien een voortzetting van de samenwerking met Rexel dan ook met plezier en vertrouwen tegemoet.”

Rexel kiest al sinds 2006 een Leverancier van het Jaar. Bekende namen gingen Van der Valk al voor: Philips (2006), JUNG (2007), ABB (2009), Nexans (2010), Hager (2011) en Esylux (2012).

Rexel logo 2013 (87203)

 

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec