Roofs mediapartner Solar Solutions 2015

Vakblad Roofs is mediapartner van Solar Solutions 2015.

Al enkele jaren volgt Roofs de zonne-energie sector actief. Zo berichten zij geregeld over innovaties en ontwikkelingen die gerelateerd zijn aan kwaliteit en veiligheid. Een journalist van Roofs rapporteert steevast over activiteiten van Solar Solutions, waaronder de vakbeurzen, de Solar Business Day en het Nationaal Solar Trendrapport.

Roofs is aanwezig tijdens Solar Solutions. Roofs is te vinden op stand A4.5

Over Roofs

Roofs is een vakblad dat zijn inhoud exclusief afstemt op de ontwikkelingen en technieken in het vakgebied daken. Het vakblad, dat bezig is aan de 24ste jaargang, volgt de meest uiteenlopende ontwikkelingen op dakengebied op de voet en is daarmee toonaangevend in de dakenbranche. Denk daarbij aan o.a. luchtdicht bouwen, groendaken, dakisolatie en recycling van dakmaterialen.

De toepassing van zonne-energie op het dak is momenteel sterk in opkomst en Roofs bericht regelmatig over de verschillende systemen en relevante regelgeving en subsidies. Maar ook bijvoorbeeld over hoe de systemen veilig op het (platte of hellende) dak zijn te monteren en onderhouden.
roofs-logoROOD

 

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec