Schoolfacilities mediapartner (& mini-symposium Overheidsgebouwen)

Schoolfacilities is de nieuwe mediapartner van Solar Solutions Int. 2015. Zij hebben met name hun naam verbonden aan het mini-symposium ‘Kansen voor Overheidsgebouwen’.

Schoolfacilities heeft in haar bijna 30 jarig bestaan een goede naam in het onderwijs opgebouwd. In deze jaren is er natuurlijk veel gebeurd. Van een blad, bestemd voor de conciërge (destijds de facilitair manager van het eerste uur) groeide Schoolfacilities mee naar het managementniveau waarop nu binnen het gehele onderwijsveld belangrijke investeringsbeslissingen worden genomen. Deze ontwikkeling is zowel aan de vraagkant (het onderwijs) als de aanbodzijde (bedrijfsleven) met veel belangstelling gevolgd.

Programma

Mini-symposium Kansen voor Overheidsgebouwen (Gastheer: Atrivé, ism mediapartner vakblad Schoolfacilities), woensdag 15 april

11.15-11.40u – Zonnige kansen in de gemeente: het eigen vastgoed en faciliteren van bewoners (spreker: dr. Ronald Franken, Atrivé)

11.40-12.00u – Best practices (optie spreker: John Nederstigt wethouder gemeente Haarlemmermeer)

12.00-12.30u – Financieringsconstructies-De beste route van beleid naar implementatie (spreker: Leendert Florusse, directeur Rooftop Energy)

Aanmelden?

Het mini-symposium vindt plaats in een van de workshopruimtes. U hoeft zich niet apart in te schrijven voor het mini-symposium. Het aantal plaatsen is beperkt.

logo_schoolfacilities_ppt

 

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec