SHARP en Mastervolt gezamenlijk op Solar Solutions 2015

Sharp & Mastervolt hebben een gezamenlijke stand tijdens Solar Solutions om hun nieuwe producten te tonen.

Zo presenteert Mastervolt z’n nieuwe Soladin 2200 WEB & Soladin 3000 WEB solar omvormers. Ook toont Mastervolt Intelliguard, een monitoringsoplossing voor bedrijven die grote aantallen Soladin WEB omvormers efficiënt willen beheren.

Sharp Solar Europa zal z’n nieuwe hoog rendement zonnepanelen voor het eerst aan het publiek tonen. Deze panelen worden in Europa geproduceerd en hebben een uitgangsvermogen tot 300Wp. Deze panelen, speciaal ontwikkeld voor de particuliere markt, zijn leverbaar in een zwart of aluminium frame uitvoering.

Over Sharp en Mastervolt

Sharp was al meer dan 20 jaar geleden als een van eerste PV zonnepanelen fabrikanten actief in Nederland. Het concern behoort tot het meest geïnstalleerde zonnepanelenmerk ter wereld. Datzelfde geldt voor het Nederlandse merk Mastervolt, dat al 20 jaar actief is met omvormers voor zonne-energie.

Omdat de ondernemingen hetzelfde hoge kwaliteitsniveau nastreven, vullen beide merken elkaar goed aan. De merken hebben veel dezelfde klanten, die nu door de gezamenlijke presentatie op de beurs de mogelijkheid krijgen in één bezoek meer innovaties te bekijken.

De bedrijven zijn te bezoeken op de zonne-energie vakbeurs Solar Solutions op 15 en/of 16 april in Expo Haarlemmermeer, stand nr. D20

Meer informatie: http://www.solarsolutions.nl/

 

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec