Soladin Web omvormers van Mastervolt behalen de kWh norm

Soladin Web omvormers van Mastervolt behalen de kWh norm

Volgens Mastervolt behalen PV installaties die voorzien zijn van Soladin Web omvormers eerder dan verwacht het jaarlijks kWh kengetal van 875kWh/1.000Wp. Dit kengetal is eerder door de Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO) vastgesteld als controle cijfer voor individuele installaties.

Net als voorgaande jaren bereiken de PV installaties die voorzien zijn van Soladin WEB omvormers al vroeg dit jaar de 875kWh/1.000Wp norm. Ook dit jaar zouden opnieuw velen van deze installaties zelfs de kWh norm passeren.

Mastervolt is als Nederlands omvormer merk al meer dan 20 jaar actief in de Solar markt en levert in meer dan 80 landen. De solar omvormers variëren van 1000Wac tot 3000 Wac. Deze Nederlandse Soladin WEB omvormer voor de residentiële markt wordt volgens de hoogste kwaliteitseisen geproduceerd, waarbij een sterke Wi-Fi internetverbinding volledig is geïntegreerd in het ontwerp. Rondkijken op het Soladin WEB online demo systeem geeft meer informatie over de prestaties van deze kleine omvormers. Open deze link en klik op “view demo” of “probeer zelf”:  https://intelliweb.mastervolt.com/#monitor

Volgens Mastervolt kan de jaarlijkse kWh opbrengst van PV installaties mbv de Soladin Web omvormers worden verhoogd tot 10% doordat de omvormers standaard voorzien zijn van Intelliconcept; acht slimme Mastervolt innovaties. De omvormers belasten de panelen hierdoor het gehele jaar slimmer, waardoor meer energie onttrokken wordt.

Voor meer informatie: info@mastervolt.com of 020-3422100

Bron: Mastervolt

 

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec