Solar Magazine hoofdmediapartner Solar Solutions 2015

Ook in 2015 is Solar Magazine hoofdmediapartner van Solar Solutions. Zo verbinden voor het derde jaar op rij de twee sterkste merken in de zonne-energie sector haar namen aan elkaar. Solar Magazine vervaardigt in de maart 2015-editie van Solar Magazine de beursspecial van Solar Solutions.

Samenwerking
De samenwerking tussen Solar Magazine en Solar Solutions stamt al uit 2013. Solar Magazine werd al bij de eerste editie hoofdmediapartner en is dat nog steeds. De samenwerking tussen beide bedrijven geldt voor Solar Solutions, Solar Business Day, de Solar Almanak en het Nationaal Solar Trendrapport.

Over Solar Magazine
Solar Magazine is hét nationale tijdschrift en vakblad over zonne-energie. Solar Magazine ondersteunt en stimuleert de ambities van de zonne-energiesector in Nederland en Vlaanderen. Het is een uitgave van EG Media die ieder kwartaal wordt verspreid in Nederland en Vlaanderen in een oplage van 15.000 exemplaren. Via het multimediale platform van Solar Magazine vindt u het meest actuele nieuws over zonne-energie.
EG Media is niet alleen een communicatie-expert, maar is ook uitgeverij van drie vaktijdschriften. Zo wordt sinds april 2010 een nationaal vaktijdschrift over zonne-energie gemaakt (Solar Magazine) en sinds december 2010 een magazine gemaakt over elektrisch vervoer (E-Mobility). In mei 2012 kwam hier het Biobased Economy Magazine bij. Onlangs (september 2013) is het multimediale platform van LED Magazine gelanceerd.

 

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec