Solar Solutions dankt hoofdsponsor Orange Solar

Orange Solar was hoofdsponsor van Solar Solutions Int. Solar Solutions is trots op een sponsor als Orange Solar. Orange Solar presenteerde zich met een opvallende stand, met veel expertise en een professioneel salesteam. Daarnaast won Orange Solar de Solar Marketing Award 2014 uit handen van niemand minder dan marketing goeroe Eugene Roorda.

Orange Solar
Orange Solar Power BV is een Nederlands solar bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de solar business. We brengen hoge kwaliteit PV modules op de markt vanuit onze fabrieken in Europa en Japan en Korea. Deze fabrieken fabriceren Orange modules onder een onze licenties (zoals TÜV, CE). Hierdoor kan Orange verantwoordelijkheid nemen voor de kosten en kwaliteit van onze producten.
De Europese fabrikant produceert o.a. 60 cells modules tot een vermogen van 280 Wp. De fabriek in Japan produceert hoge kwaliteit modules die aan alle denkbare kwaliteit certificaten voldoen. Deze modules zijn o.a. 3E gecertificeerd en indien gewenst her-verzekerbaar (‘Bankable”). De producten uit de fabriek in Zuid Korea zijn zeer gunstig geprijsd en vooral goed toepasbaar in de wat grotere projecten.

Wij zien de professional (EPC, installateur) als de primaire klant voor onze producten. Het is onze strategie om vooral dit segment in de markt te bedienen. Wij zien het als de taak van de professional om de consument en/of eind gebruiker te benaderen. Wij zullen hem ondersteunen met een breed assortiment aan hoge kwaliteit modules, marketing campagnes en adviezen.

Solar Marketing Award 2014
Kijk voor meer impressies van de Solar Awards: http://www.solarsolutions.nl/nieuws/winnaars-van-de-solar-awards-2014-bekend/.

Meer informatie
Website: http://o-solar.com/
Orange is hoofdkantoor is gevestigd in Bergen op Zoom van waaruit de Benelux markt wordt verzorgd. Daarnaast zijn zij vertegenwoordigd in Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Spanje en Italië.
DSC_0874-2

 

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec