Solar Solutions trots op sponsor SAJ Solar

Solar Solutions Int. is trots op hoofdsponsor Guangzhou Sanjing Electric Co., Ltd. (SAJ Solar). De organisatie dankt SAJ Solar voor de plezierige samenwerking en hun betrokkenheid bij de Nederlandse zonne-energie markt.
Photon (Medium)
SAJ Solar
SAJ Solar is een vooraanstaande high-tech onderneming met de missie om de wereld te voorzien van groene energie. Sinds de oprichting in 2004 is Saj Solar actief met de ontwikkeling, fabricage en verkoop van solar omvormers inverters, solar pomp systemen en frequentieregelaars.
De belangrijkste producten zijn de Sununo-TL serie één fase omvormers, de Suntrio-TL serie drie fase omvormers, de Sunbrid serie hybride omvormer, ons solar pomp systeem en onze frequentieregelaars voor industriële toepassingen. SAJ Solar levert ook een ruime keuze aan monitoring systemen, zowel lokaal als in de cloud. Daarmee biedt Saj Solar voor elke vraag een passende oplossing. 10 jaar ervaring met de ontwikkeling en fabricage van omvormers heeft geleid tot een technologisch niveau van de hoogste kwaliteit en daarmee voor een solide basis voor het leveren van de hoogste productkwaliteit.
Tienduizenden klanten in Europa, Australië, Azië en Zuid-Amerika hebben ervaren dat de omvormers van Saj Solar daadwerkelijk stabieler, betrouwbaarder en efficiënter zijn. Saj Solar is een internationale onderneming met meer dan 360 werknemers over de hele wereld. Het hoofdkantoor staat in Guangzhou Science City in China. Saj Solar heeft een dochteronderneming in België en 19 filialen in de Asian Pacific en Europa. Deze staan garant voor optimale service voor lokale en internationale klanten.

Kijk voor meer informatie op: http://www.saj-solar.com/en/

 

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec