Solarclarity introduceert de Solarclarity ‘DENIM-lijn’

Solarclarity BV heeft met de grootste zorgvuldigheid haar eigen huismerk geïntroduceerd: de ‘Solarclarity DENIM’ en ‘Black DENIM’. De panelen worden geproduceerd in Taiwan volgens eigen ontwerp en kwaliteitseisen en voldoen volledig aan de EU richtlijnen. Sinds februari 2014 is de verkoop succesvol van start gegaan. Met de Denim productlijn biedt Solarclarity hoge kwaliteit zonnepanelen, tegen een lage prijs.

DENIM Logo

Belangrijke voordelen van de Solarclarity Denim-lijn:
• Voor de 10 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire vermogensgarantie kunt u gewoon bij Solarclarity in Nederland terecht
• De toegepaste zonnecellen binnen de Denim-lijn kenmerken zich onder andere door een hoge fill factor voor efficiëntie en rendement. Hoe hoger de fill factor hoe minder opbrengst er in de cel verloren gaat en hoe eenvoudiger een omvormer het optimale omvormingspunt (MPPT) kan vinden.
• De Denim zonnepanelen hebben een dubbelwandig aluminium frame wat de panelen extra stevigheid geeft. Hierdoor zijn de panelen prima bestand tegen zowel hoge windbelasting als zware sneeuwlast.
• De Denim zonnepanelen worden tijdens het productieproces meerdere malen getest op de aanwezigheid van microscopische breuken in de cellen door een elektroluminescentie test (EL test). Een solide verpakking en professioneel logistiek proces garanderen vervolgens 100% werkende cellen bij aflevering bij de klant.
• De Junction Box van de Denim panelen – een van de meest gevoelige onderdelen van een zonnepaneel – heeft de hoogst haalbare beschermingsklasse IP68.

Solarclarity is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in hoogwaardige zonnestroom producten. Vanuit haar distributiecentrum nabij Amsterdam belevert zij professionele installateurs in heel Europa en daarbuiten.

Denim WW

 

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec