Data
8, 9 & 10 september 2020

Plaats
Expo Haarlemmermeer

SolarEdge houdt Virtual Solar Show op 16 en 17 juni

27.05.2020

SolarEdge houdt Virtual Solar Show op 16 en 17 juni

Na annulering van verschillende toonaangevende beurzen uit de sector organiseert SolarEdge een Virtual Solar Show. Dit evenement vindt plaats op 16 en 17 juni.

De Virtual Solar Show is een tweedaagse conferentie met technologie-experts en opinieleiders uit de industrie die de komende trends bespreken; een live 3D-standervaring; uitgebreide productintroducties en persoonlijke gesprekken met de experts en het management van SolarEdge.

SolarEdge onthult op de virtuele stand haar residentiële productportfolio met een vernieuwd smart energy aanbod en het uitgebreide commerciële assortiment. Een aantal nieuwe producten waarvan SolarEdge een preview geeft, zijn:

  • Uitgebreid aanbod residentiële omvormers: een gevarieerd aanbod residentiële omvormers die voldoen aan verschillende consumentenbehoeften, waaronder de 1-fase omvormer met HD-Wave-technologie, 3-fase omvormer  omvormer met EV-lader, omvormer met compact technologie, StorEdge®-omvormer met HD-Wave technologie, en 3-fase StorEdge-omvormers.
  • Smart modules met een hoog vermogen (zwarte uitvoering): een uitgebreid portfolio panelen met een hoog vermogen en geïntegreerde power optimizers. De 355/360W slimme panelen, in combinatie met de omvormers van SolarEdge, betekent een uitgebreid PV-aanbod van één leverancier met als voordelen een snellere installatie, een eenvoudige bestelling en het eenvoudig regelen van garantie.
  • Verbeterde StorEdge-compatibiliteit: De StorEdge oplossing ondersteunt nu meer batterijtypen, inclusief BYD B-Box LV-batterijen (modellen 3.5, 7, 10.5 en 14) en een bredere vermogensvariatie van LG Chem RESU 48 V-batterijen (naast de modellen 6.5 en 10 nu ook de modellen 3.3 en 13). 
  • Uitgebreid commercieel PV-aanbod: een nieuwe 3-fase commerciële omvormer tot 40kW en een commerciële omvormer met synergie-technologie tot 120kW die een snelle, eenvoudige installatie en een optimaal voorraadbeheer ondersteunen. De hoog vermogen-omvormer met synergie-technologie heeft geavanceerde mogelijkheden voor pre-inbedrijfstelling die systeeminspectie en -test in een vroeg stadium bieden om het uiteindelijke inbedrijfstellingsproces te stroomlijnen. Om economische schaalbaarheid van power optimizers (MLPE) mogelijk te maken introduceren wij de nieuwe multi-input M1860 power optimizer. Deze ondersteunt verbinding met vier hoog vermogen-panelen dankzij 2 MPP-trackers.
  • Nieuwe designerfuncties: in Designer kan een nieuw overzichtsrapport worden gemaakt met daarin overtuigende klantvoorstellen voor elk type PV-project. Het nieuwe rapport bevat geavanceerde functies, zoals verbeterde 3D-beeldvorming, uitgebreide simulatieresultaten, bijgewerkte verbruiksinformatie voor StorEdge-systemen, een interactief en vereenvoudigd energiediagram, bewerkbare BoM (stuklijst) en nieuwe simulatieparameters.  

Bent u geïnteresseerd in deelname aan de Vitual Solar Show? Dan kunt u zich hier registreren.

Solar EdgeVirtual Solar Show

Bron: SolarEdge

Doe mee aan Solar Solutions International

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste solar-nieuws.

Meld u nu aan