Solarwatt kiest Van der Valk Solar Systems onderconstructies voor haar solarpakketten

Solarwatt logovan der valk

Solarwatt kiest Van der Valk Solar Systems onderconstructies voor haar solarpakketten

Solarwatt, leidende producent van hoogwaardige zonnepanelen in Europa, voegt de high-end montagesystemen van Van der Valk Solar Systems toe aan haar productassortiment.

Naast zonnepanelen, levert Solarwatt ook op maat gesneden oplossingen in de vorm van complete pakketten. Hierin sluiten de verschillende componenten: zonnepanelen, omvormers en onderconstructie, naadloos op elkaar aan. Alleen een goed gecombineerd zonnesysteem levert immers de grootste opbrengst!

“Van der Valk Solar Systems is een gerenommeerde producent van solar montagesystemen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen”, aldus Erik de Leeuw, Directeur bij Solarwatt Benelux. “Door de duidelijke opbouw van haar montagesystemen en het minimaal aantal benodigde artikelen konden de Van der Valk oplossingen eenvoudig aan ons onderconstructieportfolio worden toegevoegd. We staan hiermee zowel nationaal als internationaal sterk op het gebied van prijs, kwaliteit, kennis en service.”

Denis de Vette, Commercieel directeur bij Van der Valk Solar Systems, is eveneens content met de samenwerking: “Solarwatt is een vooruitstrevende partij en zeer toekomstgericht. Zij werken constant aan intelligente energie-oplossingen op het gebied van zonnepanelen, opslagsystemen en energiemanagementsystemen. Met de toevoeging van onze innovatieve montagesystemen kunnen we klanten voorzien van het beste en meest duurzame dat er in de markt verkrijgbaar is, nu en in de toekomst.”

Bron: http://www.valksolarsystems.nl/ & http://solarwatt.nl/

 

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec