Data
16, 17 & 18 maart 2021

Plaats
Expo Haarlemmermeer

SOLPLANET-omvormers: Duits vakmanschap, gebouwd in China

28.01.2020

SOLPLANET-omvormers: Duits vakmanschap, gebouwd in China

Hier komt een echte nieuwigheid op het gebied van PV-omvormers: gebruikmakend van de technische knowhow en fabricage-expertise van de meest prominente Duitse omvormerfabrikant, introduceert AISWEI een nieuw assortiment omvormers voor een werkelijk betaalbare prijs: de SOLPLANET-serie omvormers.

AISWEI, voorheen SMA China, heeft zojuist een reeks nieuwe hightech omvormers uitgebracht en ontwikkelt zich snel over de hele wereld.

De omvormers, SOLPLANET genaamd, beschikken over intelligentere systeemtoepassingen, nieuwe innovatieve technologie en hoogwaardig ontwerp en fabricage. Opgericht op een zeer sterke Duitse technologie-knowhow, met meer dan 100 MEUR inkomsten in 2018 en één van de sterkste balansen in de PV-industrie en 100% geëxploiteerd met eigen kapitaal zonder bankleningen of externe investeringen, werd AISWEI gelanceerd als een onafhankelijke bedrijf in april 2019.

Het team is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van PV-omvormers en bouwt voort op het eerdere succes van de ZEVERSOLAR-reeks omvormers van de SMA Group. Klanten profiteren van het werken met exact dezelfde technici en exact dezelfde processen in exact dezelfde faciliteiten als voorheen. Het aangeboden SOLPLANET-productassortiment loopt van 1 kW tot 50 kW en omvat eenfase-, driefase- en hybride omvormers voor gebruik in woningen, winkels en utiliteitsbouw.

AISWEI zal de Duitse technologie geïntegreerd met het Duitse proces en de snelheid van Chinese ingenieurs blijven combineren en is van plan in de nabije toekomst veel meer nieuwe en innovatieve SOLPLANET-producten op de wereldwijde PV-markt te brengen.

Doe mee aan Solar Solutions International

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste solar-nieuws.

Meld u nu aan