Start Stichting Garantiefonds ZonZeker

Onlangs is een nieuw garantiefonds gestart binnen de zonne energie sector. Stichting Garantiefonds ZonZeker.

Stichting Garantiefonds Zonzeker is opgericht vanuit de overtuiging dat kleine en middelgrote installateurs in een collectief veel meer kunnen bieden dan elke andere individuele installateur.  Dat deze stichting een schot in de roos is blijkt uit de directe deelname van 5 deelnemers nog voordat de stichting het levenslicht zag, waardoor direct honderden jaren ervaring in het collectief is ingebracht. De deelnemers zijn : Zonnepanelen Vlaardingen, Imholz Zonnepanelen (Abbenbroek), Volt Montage (Vierpolders),  Alcaris (Vlaardingen) en Zonnepaneelverkoop.nl (Piershil). De stichting verwacht  de komende maand nog een zelfde aantal deelnemers te mogen verwelkomen.

Met en via de stichting kan dit collectief vergaande garanties bieden aan eigenaren van Zonne installaties, tegen een zeer lage vergoeding. Zekerheden waarvan iedereen dacht dat deze alleen door grote partijen geboden konden worden of door initiatieven waar grote vertrouwde namen achter staan. Bijvoorbeeld een voortzetting van de service en garantiewerk bij faillissement van de installateur. Of een volledige garantie op kosteloze service gedurende een periode van 15 jaar, zelfs als de fabrieksgarantie minder dan 15 jaar is. Onze slogan: Zon. Energie. Zonder Zorgen.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de website: https://www.zonzekerzonderzorgen.nl. Hier vind u tevens informatie over de installateurs, detail informatie over de certificaten en het aanvragen van certificaten.

 

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec