Data
8, 9 & 10 september 2020

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Van der Valk Solar Systems opent kantoor in Zweden

22.06.2020

Van der Valk Solar Systems opent kantoor in Zweden


Van der Valk Solar Systems versterkt haar activiteiten in Scandinavië met het opzetten van een vestiging in Zweden.

Het kantoor dat ook Noorwegen, Finland en Denemarken bedient, krijgt de naam Valk Solar Systems Nordics. Tot nu werden de Noord Europese klanten volledig vanuit het hoofdkantoor in Nederland bediend en beleverd, maar met het kantoor in Zweden kan Van der Valk Solar Systems haar relaties nog beter ondersteunen met bijvoorbeeld trainingen, technische vraagstukken en commerciële gesprekken.

“Onze montagesystemen zijn geschikt voor de hoge sneeuwlasten in deze gebieden en bieden voor ieder dak een oplossing. Daarnaast hebben we in Ljungby Zweden een logistieke partner gevonden van waaruit we onze klanten zullen gaan bevoorraden”, aldus managing director Denis de Vette.

De nieuwe vestiging zal worden geleid door Simon Andrén, die is aangesteld als Country Manager. Hij is woonachtig in Varberg en kan van daaruit snel schakelen met klanten in de diverse landen. Daarbij zal hij worden ondersteund door zijn Nederlandse collega’s die door hun jarenlange ervaring overweg kunnen met ieder vraagstuk.

Doe mee aan Solar Solutions International

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste solar-nieuws.

Meld u nu aan