Wereldprimeur: laat uw PV-paneel testen tijdens Solar Solutions

Tijdens Solar Solutions Int. kunnen bezoekers en exposanten hun zonnepaneel (PV-panelen) laten testen. Kwaliteitsexperts van Eternal Sun richten een PV-laboratorium in tijdens Solar Solutions Int. Solar Solutions is sinds dit jaar de grootste zonne-energie vakbeurs van de Benelux met meer dan 100 exposanten.

Het Eternal Sun PV Test Center zal Solar Solutions aandoen. Eternal Sun laat zien wat zij zoal doen in hun PV Test Center. U kunt onder andere een thermal image laten maken van uw paneel, het paneel laten testen op kortsluiting, ze leggen uit hoe een IV curve tot stand komt door middel van een demonstratieopstelling en ze laten zien waar ze op letten als een zonnepaneel voor het eerst binnenkomt.

U kunt het PV-laboratorium van Eternal Sun bezoeken op stand D27.

Eternal Sun is begonnen als spin-off van de zonnecellengroep van de Technische Universiteit Delft. Het bedrijf bouwt zonnesimulatie systemen voor het testen van zonnepanelen, en levert deze wereldwijd. Daarnaast voert Eternal Sun in samenwerking met de universiteit test diensten uit voor vooral Nederlandse partijen in de zonne-energie.

 

Solarmagazine Uneto-vni Fedelec