Data
15, 16 & 17 maart 2022

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Waarom bezoeken?

Waarom bezoeken?

Solar Solutions: de technologie van de toekomst, vandaag

De zonne-energiemarkt maakt momenteel een ongekende groei door. Meer en meer consumenten, bedrijven en instellingen hebben intussen zonnepanelen geïnstalleerd of zijn dit van plan. De schaal is er nu, maar wat is de volgende stap? Bij Solar Solutions International kijken we naar de vele mogelijkheden, van opslag tot slimmere huizen.

Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa en daarmee de perfecte plek om een blik te werpen op de toekomst van deze sector. Met meer dan 250 exposanten en zo’n 100 seminars komt werkelijk elk aspect van zonne-energie aan bod. En dat is voor zowel installateurs als eindgebruikers belangrijker dan ooit.

Wilt u naast duurzame energieopwekking ook meer weten over duurzaam verwarmen? Tegelijkertijd met Solar Solutions International wordt de vakbeurs Duurzaam Verwarmd gehouden. Zo kunt u direct ontdekken hoe de HVAC-markt er momenteel voorstaat.
Registreer nu
Prachtige panelen, slimme huizen & meer

Solar Solutions International is dé autoriteit op het gebied van zonne-energie. En nu de zonne-energiemarkt niet langer als niche te bestempelen is, wordt het tijd verder te kijken. Solar Solutions International gaat dan ook de diepte in, met een nieuwe focus op energieopslag, smart homes en esthetisch aantrekkelijke producten. Want nu steeds meer consumenten en bedrijven met zonnepanelen aan de slag gaan, is het verstandig om u te onderscheiden met zonnepanelen met een eigen, aantrekkelijke vormgeving.

En met de limitaties van de netcapaciteit, wordt eigen energieopslag meer een vereiste dan een luxe. Daarnaast is het van belang eindgebruikers te wijzen op de toepassingen van zonne-energie; denk aan elektrische auto’s, warmtepompen en meer. Want alle opgewekte energie die direct gebruikt kan worden, is winst. Kortom, u komt op de beursvloer werkelijk elke soort producent en aanbieder tegen.
Bekijk de exposantenlijst
Met al deze ontwikkelingen moeten installateurs meer dan ooit ook adviseren naast installeren. Dankzij de 250+ stands en ruim 100 seminars is Solar Solutions International hét moment om u als professional op de hoogte te brengen van de nieuwste technologie en innovaties. Zo kunt u uw klanten voorzien van de beste en meest relevante informatie. Denk hierbij aan thema’s als het aanleggen van zonnepanelen, combipakketten van energieproviders en bij wie de verantwoordelijkheid ligt als het aankomt op de netcapaciteit.

Bekijk de plattegrond

13000

B2B bezoekers

60

+

Landen

250

+

Exposanten

2400

m2

100

+

seminars

Doe mee aan Solar Solutions International

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste solar-nieuws.

Meld u nu aan