Data
15, 16 & 17 maart 2022

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Waarom exposeren?

Waarom exposeren?

Solar Solutions International: een sector in stroomversnelling

De ongelofelijke groei van de zonne-energiemarkt lijkt niet te stoppen. Elk jaar worden er nieuwe records gebroken en steeds meer consumenten, bedrijven en instellingen gaan overstag. De vraag naar zonne-energie is er duidelijk, maar wat is nu de volgende stap? Bij Solar Solutions presenteren u en andere marktleiders de nieuwste producten, diensten en innovaties.

Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Het is daarmee de perfecte plek om uw bedrijf te presenteren aan installateurs en eindgebruikers. Met meer dan 250 exposanten en ruim 100 seminars beschikt de beursvloer over een ongeëvenaarde hoeveelheid aan vakkennis, met een hoofdrol voor uw merk.
Bekijk de exposantenlijst
Wilt u daarnaast meer weten over duurzaam verwarmen of heeft u producten om te demonstreren op dit gebied? Tegelijkertijd met Solar Solutions wordt de vakbeurs Duurzaam Verwarmd gehouden. Gezamenlijk hebben deze twee beurzen een bereik van meer dan 13.000 strikt zakelijke bezoekers. 
Vraag nu informatie aan
Demonstreer uw nieuwste producten

Solar Solutions International is dé autoriteit als het aankomt op zonne-energie. En nu de zonne-energiemarkt niet langer als niche te bestempelen is, wordt het tijd verder te kijken. Solar Solutions International gaat dit jaar dan ook de diepte in. Heeft u uniek vormgegeven zonnepanelen? Een radicale oplossing voor energieopslag? Smart home producten die perfect in tandem werken met zonne-energie? Dan is dit de beurs om deze innovaties aan de wereld te tonen.
Bekijk de plattegrond
De beurs is drie dagen geopend en beslaat een indrukwekkende 24.000 m². De bezoekersaantallen streven probleemloos de 13.000 voorbij, maar nog belangrijker dan dat is de samenstelling van dit publiek: Solar Solutions International trekt een strikt zakelijk publiek van beslissers. In 2021 zetten we, naast de bestaande bezoekersgroepen van installateurs en handel, stevig in op de agrarische sector, het vastgoed en zakelijke eindgebruikers. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste mensen bereikt.
Bekijk het bezoekersprofiel
Een ongekende uitwisseling aan kennis

Met de niet te stoppen stroom aan innovaties en doorbraken, is er ook continu meer te weten. Wilt u weten waar uw concurrenten en collega’s momenteel aan werken, dan is Solar Solutions International de uitgelezen kans hen te spreken. Niet alleen dat, ook zijn er ruim 100 seminars en workshops waar u zich kunt laten voorlichten over de nieuwste ontwikkelingen.

13000

B2B bezoekers

60

+

Landen

250

+

Exposanten

24000

m2

100

+

seminars

Doe mee aan Solar Solutions International

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste solar-nieuws.

Meld u nu aan