Data
14, 15 & 16 maart 2023

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Awards

Awards

Exposanten op Solar Solutions International onderscheiden zich door de producten die zij presenteren, maar natuurlijk ook door de presentatie van hun eigen stand. Op een feestelijk moment tijdens de netwerkborrel zal de mooiste stand en de beste promotiecampagne worden beloond met een felbegeerde Solar Solutions International Award.

The Solar Solutions International Best Innovation Award

Nieuwe producten vormen de kern van Solar Solutions International. In de Event Planner hebben exposanten de mogelijkheid om een product of dienst te nomineren dat niet langer dan 12 maanden op de markt verkrijgbaar is. Een onafhankelijke vakjury zal de Best Innovation Award toekennen aan het meest onderscheidende product of dienst.

The Solar Solutions International Best Presentation Award

De Best Presentation Award gaat naar de exposant met de mooiste stand. Er wordt niet alleen gekeken naar het standontwerp, maar ook naar het samenspel tussen stand en personeel.

The Solar Solutions International Best Promotion Award

De Best Promotion Award wordt gewonnen door de exposant die de beste en meest effectieve promotiecampagne(s) heeft gevoerd. Elke deelnemer krijgt een unieke invitatiecode die zij kunnen verspreiden onder de eigen relaties. De deelnemer die het meeste voorregistraties weet te halen wint de Best Promotion Award. Voor alle mogelijkheden voor het uitnodigen van uw relaties verwijzen wij u graag naar de Event Planner.

Doe mee aan Solar Solutions International

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste solar-nieuws.

Meld u nu aan