Data
16, 17 & 18 maart 2021

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Snelle en waterdichte montage van zonnepanelen voor golfplaatdaken

26.03.2020

Snelle en waterdichte montage van zonnepanelen voor golfplaatdaken

Esdec, leverancier van dakgebonden montagesystemen voor zonnepanelen, introduceert binnenkort een nieuw montagesysteem voor zonnepanelen: ClickFit EVO voor vezelcement golfplaatdaken.

Onder andere voor de agrarische sector, waar veel vezelcement golfplaatdaken voorkomen, is dit nieuwe systeem erg aantrekkelijk; het bestaat uit slechts vier componenten en een montagebeugel waardoor de installatie goedkoper en sneller kan gebeuren. 

Het nieuwe montagesysteem borduurt voort op de reeds bestaande serie ClickFit EVO van Esdec. De golfplaat montagebeugel, waarmee de montagerails op het dak vastgezet worden, is nieuw en zorgt door het slimme ontwerp voor een veilige, supereenvoudige montage en waterdichte afsluiting. 


Rails worden met deze montagebeugel op het golfplaat dak vastgezet (foto Esdec Solar).

ClickFit EVO voor golfplaatdaken is toepasbaar op zowel bestaande daken als nieuw te realiseren daken. Op bestaande daken gebruikt de installateur de reeds bestaande schroef om de golfplaat montagebeugel te bevestigen. De golfplaat montagebeugel zorgt voor een 100% waterdichte afdichting. De montagebeugel wordt namelijk aan de bestaande dakplaatschroeven in de gording bevestigt. Doordat de montagebeugel precies op de golf van het dak past, tot in de dalen, wordt de druk uniform verdeeld en puntbelasting geminimaliseerd. Dit draagt bij aan een stevige en veilige constructie van het systeem. 

Esdec onderwerpt haar nieuwe producten aan uitvoerige testen. Ook dit montagesysteem is uitvoerig getest en wordt geleverd met 20 jaar garantie. Het ClickFit EVO systeem voor golfplaatdaken is vanaf 20 april te bestellen. 

Volg Esdec op LinkedIn of Facebook om op de hoogte te blijven.

zonnepanelenmontageEsdecinstallatie

Doe mee aan Solar Solutions International

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste solar-nieuws.

Meld u nu aan