Solar

Solar Solutions Amsterdam is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa en draait om meer dan 500 innovaties en ruim 100 seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen.

Als exclusief B2B-evenement biedt Solar Solutions Amsterdam 200+ exposanten, ontelbare innovaties en een grote keuze aan seminars van de hoogste kwaliteit. Kom in contact met experts uit de industrie. Solar Solutions Amsterdam is dé plek voor professionals in de solarsector om geïnformeerd en geïspireerd te raken.

Solar

Green Heating

Green Heating Solutions is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Nu de energietransitie op gang komt, is dit de plek waar alle vragen beantwoord worden over verwarming, koeling en ventilatie. Green Heating Solutions draait om de nieuwste innovaties, praktische seminars en netwerkgesprekken met iedereen die er toe doet.

Green Heating Solutions biedt exposanten en bezoekers uit de HVAC-sector de kans om met elkaar in contact te komen, zich te laten informeren en de nieuwste ontwikkelingen in de industrie te leren. De vakbeurs vindt gelijktijdig plaats met Solar Solutions Amsterdam, de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Zo kunt u zich in één klap laten informeren over zowel duurzame verwarming als energieopwekking.

 

Green Heating

Smart Storage

De ongelooflijke groei van zonne-energie lijkt niet te stuiten. Daarom presenteren fabrikanten, distributeurs en groothandels tijdens Solar Solutions Amsterdam innovaties die installateurs, ontwikkelaars en andere duurzame professionals helpen om aan de groeiende vraag te voldoen.

Bij Solar Solutions Amsterdam draait alles om handelen, het ontdekken van nieuwe producten, het vergaren van kennis tijdens hoogwaardige seminars en voortdurend netwerken met de juiste mensen. Het opwekken van duurzame elektriciteit gaat hand in hand met het effectief benutten ervan. Daarom vormen energieopslag, EV-laadinfrastructuur en duurzame HVAC belangrijke pijlers van zowel Solar Solutions Amsterdam als de overkoepelende vakbeurs Sustainable Solutions.

Smart Storage

EV Charging

De trend naar e-mobiliteit neemt snel toe in populariteit en elektrische voertuigen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. In hoog tempo nemen de mogelijkheden toe om EV-batterijen op te laden bij particuliere woningen, bedrijfspandencomplexen en open veldstations. De vraag naar particuliere oplaadpunten volgt deze tendens.

Bij Solar Solutions Amsterdam komen experts op het gebied van EV Charging, Smart Storage, duurzame HVAC en de zonne-energie-industrie samen om de actuele ontwikkelingen door te nemen, de nieuwste innovaties te bespreken en te netwerken met potentiële zakenpartners.

EV Charging