Solar

Solar Solutions Amsterdam is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa en draait om meer dan 500 innovaties en ruim 100 seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen.

Als exclusief B2B-evenement biedt Solar Solutions Amsterdam 200+ exposanten, ontelbare innovaties en een grote keuze aan seminars van de hoogste kwaliteit. Kom in contact met experts uit de industrie. Solar Solutions Amsterdam is dé plek voor professionals in de solarsector om geïnformeerd en geïspireerd te raken.

Solar

Smart Storage

De ongelooflijke groei van zonne-energie lijkt niet te stuiten. Daarom presenteren fabrikanten, distributeurs en groothandels tijdens Solar Solutions Amsterdam innovaties die installateurs, ontwikkelaars en andere duurzame professionals helpen om aan de groeiende vraag te voldoen.

Bij Solar Solutions Amsterdam draait alles om handelen, het ontdekken van nieuwe producten, het vergaren van kennis tijdens hoogwaardige seminars en voortdurend netwerken met de juiste mensen. Het opwekken van duurzame elektriciteit gaat hand in hand met het effectief benutten ervan. Daarom vormen energieopslag, EV-laadinfrastructuur en duurzame HVAC belangrijke pijlers van zowel Solar Solutions Amsterdam als de overkoepelende vakbeurs Sustainable Solutions.

Smart Storage

EV Charging

De trend naar e-mobiliteit neemt snel toe in populariteit en elektrische voertuigen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. In hoog tempo nemen de mogelijkheden toe om EV-batterijen op te laden bij particuliere woningen, bedrijfspandencomplexen en open veldstations. De vraag naar particuliere oplaadpunten volgt deze tendens.

Bij Solar Solutions Amsterdam komen experts op het gebied van EV Charging, Smart Storage, duurzame HVAC en de zonne-energie-industrie samen om de actuele ontwikkelingen door te nemen, de nieuwste innovaties te bespreken en te netwerken met potentiële zakenpartners.

EV Charging

Green HVAC

Binnen het thema Green HVAC op Solar Solutions Amsterdam staan verwarming, koeling en ventilatie centraal. HVAC-professionals komen samen om de nieuwste innovaties te ontdekken, deel te nemen aan praktische seminars en te netwerken met vooraanstaande spelers op het gebied van duurzame klimaattechnologieën.

Met de stijgende gasprijzen, veranderend klimaat en zorgen over gezondheid is de vraag naar HVAC-producten groter dan ooit. Dit biedt exposanten en bezoekers uit de sector een platform om elkaar te ontmoeten, kennis uit te wisselen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Het thema omvat ook hybride en all-electric warmtepompen en warmtenetten, cruciaal in de discussie over duurzame verwarming. Hybride warmtepompen bieden een overgang naar volledig elektrische systemen, terwijl all-electric warmtepompen volledig onafhankelijk zijn van fossiele brandstoffen. Warmtenetten spelen een belangrijke rol in het leveren van duurzame warmte aan gebouwen. Deze innovatieve technologieën presenteren een scala aan oplossingen voor efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingssystemen.

Green HVAC