Data
17, 18 & 19 maart 2020

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Nieuws

Seminar preview: Subsidies & Regelingen (RVO)

15.01.2020

Seminar preview: Subsidies & Regelingen (RVO)

Op Solar Solutions International 2020 verzorgt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) net als in 2019 een seminar. Dit jaar ligt de focus op subsidies en regelingen.

Libra Energy: Leidend sinds de start

14.01.2020

Libra Energy is een toonaangevende distributeur van duurzame energiesystemen. Sinds de oprichting in 2007 heeft dit bedrijf in Europa een leidende positie verworven op het gebied van zonne-energie; daarnaast zijn ze volwaardig partner voor laadpalen en laadsoftware voor elektrovoertuigen.

Zonnepanelen: is de bodem nu bereikt?

09.01.2020

Jarenlang hebben we de prijs van zonnepanelen zien dalen. Was het niet door efficiëntere productie, dan was het wel door China’s subsidiebeleid. De prijs per paneel lijkt echter alweer enige tijd gestagneerd; heeft de zonne-energiemarkt dan nu tóch zijn bodem bereikt? Koffiedik kijken Maarten Ribbens, Head of Benelux van Q CELLS, benadrukt hoe lastig het is een definitieve uitspraak te doen over een mogelijke prijsbodem.

Zonne-energie in 2019 door heel Europa gegroeid

09.01.2020

Met de onlangs aangekondigde Green Deal mag één ding duidelijk zijn: Europa kiest voor een duurzame toekomst. De cijfers van 2019 lijken dit nu te bevestigen; zo meldt AleaSoft  een toename in de opwekking van zonne-energie in verschillende landen in Europa.

Solar Business Day programma bekend!

07.01.2020

De Solar Business Day nadert alweer met rasse schreden: over drie weken, op 29 januari, vindt hét netwerk- en kennisevenement voor de zonne-energiemarkt plaats in het Bimhuis, Amsterdam.

China snijdt opnieuw in subsidies: wat zijn de gevolgen?

10.12.2019

In 2018 werd de Chinese zonne-energiemarkt opgeschrikt door het onverwachts snijden in de subsidies. Slecht nieuws voor de producenten en afnemers in China – kortingen werden geëist en producten werden gedumpt - maar een geschenk voor de internationale markt.

Veiligheid en gemak voor de installateur

10.12.2019

Esdec produceert al sinds 2004 montagesystemen voor zonnepanelen. Het bedrijf uit Deventer is indertijd opgericht door installateurs met jarenlange kennis en ervaring uit de praktijk.

Doe mee aan Solar Solutions International

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie