Data
7, 8 & 9 september 2020

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Nieuws

Hoe gaan PV-installateurs om met de coronacrisis?

31.03.2020

Hoe gaan PV-installateurs om met de coronacrisis?

Wat doen PV-installateurs om de gevolgen van de coronacrisis het hoofd te bieden? Ze anticiperen op een tekort aan zonnepanelen, werken volgens de richtlijnen van het RIVM en houden rekening met een dalende opdrachtenportefeuille, blijkt uit een rondgang langs enkele installateurs.

Extremer weer maakt verzekeren zonnepanelen duurder

26.03.2020

De verzekeringspremies voor zonnepanelen zijn afgelopen jaren gestegen. De risico’s zijn onder meer hoger door de toename van het extreme weer in Nederland, meldt Oscar van Elferen, woordvoerder van het Verbond van Verzekeraars.

Treft het coronavirus de PV-installateur?

18.03.2020

Zonnepaneelinstallateurs moeten op hun hoede zijn als ze hun klanten ziek thuis aantreffen vanwege het coronavirus. Techniek Nederland roept monteurs in heel Nederland op om de richtlijnen van het RIVM nauwlettend te volgen.

De wereld een beetje beter maken….

17.03.2020

Terwijl ik bovenstaande titel schrijf denk ik eigenlijk niet meer aan de PV-markt. Ook denk ik niet meer aan mijn bedrijfsvoering en aan alle leuke en minder leuke dingen van de afgelopen jaren.

PV-installateurs krijgen tien dagen extra voor kennistest

17.03.2020

Het vakblad E&W Installatietechniek komt net als vorig jaar met een kennistest voor PV-installateurs. Deadline voor het insturen van de antwoorden is verschoven van 20 naar 31 maart.

Deze innovaties ziet u over een half jaar

17.03.2020

Solar Solutions International zou deze week plaatsvinden, maar de vakbeurs is uitgesteld naar september in verband met het coronavirus. Welke innovaties kunt u dan bekijken op de beurs? Op de beurs staan 26 producten gepland voor het Innovatieplatform.

‘Gelijkspanning werkt net even anders’

17.03.2020

Zonnepanelen leveren elektriciteit op gelijkspanning. Dat werkt net even anders dan een elektrische installatie op wisselspanning. ‘Denk niet dat je het wel weet, maar verdiep je erin’, adviseert Henry Lootens, bestuurder van stichting Gelijkspanning Nederland.

Doe mee aan Solar Solutions International

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste solar-nieuws.

Meld u nu aan