Data
17, 18 & 19 maart 2020

Plaats
Expo Haarlemmermeer

NK Panelen Plaatsen: verslag van voorronde 2!

04.02.2020

Na een spannende eerste voorronde was het afgelopen vrijdag alweer tijd voor de tweede voorronde van het Nederlands Kampioenschap Panelen Plaatsen. Deze keer namen er maar liefst vijf teams deel, wat voor een zinderende ervaring zorgde.

Extra veilig door extra lichte zonnepanelen

03.02.2020

“Verduurzaming kan onveilig zijn,” zo merkte de NOS-nieuwslezer recent op bij beelden van brandende zonnepanelen. Eerder werd bekend dat het dak van het Alkmaarse AZ-stadion niet berekend was op het extra gewicht van zonnepanelen.

Solar Business Day 2020 groot succes!

03.02.2020

Afgelopen woensdag 29 januari vond de Solar Business Day plaats in het Bimhuis en ook dit jaar kunnen we spreken van een groot succes! Met interessante presentaties, een felle paneldiscussie en genoeg ruimte om te netwerken, was de Solar Business Day hét evenement voor iedereen in zonne-energie.

Verzekerd van verzekering op zonne-energie

31.01.2020

Heb je het over brandgevaar, dan heb je het over verzekering. En gaat het over verzekering van zonnepanelen, dan kun je niet om Solarif heen. Deze partij verzekert en inspecteert PV-installaties, en helpt eigenaren van PV-projecten hun project te verkopen of te financieren.

Hoe brandgevaarlijk is zonne-energie nu écht?

31.01.2020

Het komt steeds vaker in het nieuws: brandgevaar bij zonnepanelen. Websites als Wired en RTL Nieuws berichtten er al over. Maar wat is het daadwerkelijke risico? En als het toch gebeurt: wat is de oorzaak van die brand? Slechte installatie Verschillende partijen, zoals SMA Benelux, BonGo Solar en website Brandveilig, zijn het erover eens.

Download nu het Solar Trendrapport!

29.01.2020

Vandaag wordt de Solar Business Day gehouden in het Bimhuis in Amsterdam, met de presentatie van het Solar Trendrapport als hoogtepunt. De allerbelangrijkste onderzoeksresultaten, statistieken en bevindingen zijn allemaal terug te vinden in dit onmisbare rapport.

Doe mee aan Solar Solutions International

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste solar-nieuws.

Meld u nu aan