Data
8, 9 & 10 september 2020

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Sonnestromfabrik komt met laagreflecterend paneel

10.06.2020

Sonnestromfabrik komt met laagreflecterend paneel


Met de introductie van de Low-Reflection PV-moduleserie heeft Sonnenstromfabrik PV-modules ontwikkeld die zeer geschikt zijn voor plaatsing rondom luchthavens en snelwegen.

Recente tests bij het gerenommeerde Zwitserse Instituut voor Zonnetechnologie aan de Technische Universiteit in Rappers wil bevestigen de reflectiewaarden van de modules van slechts 9500 cd / m². Als een van de eerste fabrikanten van fotovoltaïsche modules slaagt Sonnenstromfabrik erin de verblinding van PV-modules met een factor 5 te verminderen in vergelijking met conventionele modules. De lage reflectiewaarden worden bereikt door een speciaal ontwikkeld glas dat voorzien is van een coating die extreem slijtvast is voor omgevingsinvloeden.

Certificering vervangt dure verblindingsbeoordelingen

PV-modules met een lage reflectie voldoen aan de strenge eisen voor gebruik in de buurt van luchthavens en snelwegen. De Low-Reflection PV-moduleserie zijn ook de eerste PV-modules op de markt die zijn gecertificeerd op het aspect reflectie. De deskundige mening van het onafhankelijke Zwitserse instituut maakt het gebruik van de laagreflecterende PV-systemen ook wereldwijd toegankelijk voor installateurs.

De certificering vervangt dure verblindingsbeoordelingen welke in toenemende mate vereist zijn om mogelijke verblindingseffecten uit te sluiten. Certificering maakt projectplanning ook eenvoudiger en veiliger voor aanbestedingen. Recent zijn de eerste laagreflecterende PV-modules van Sonnenstromfabrik rondom diverse luchthavens geïnstalleerd. Momenteel worden twee grote projecten opgeleverd, het activeren van deze systemen staat gepland voor het tweede en derde kwartaal van 2020.

Bron: Sonnenstromfabrik

sonnenstromfabrikzonnepanelenlaagreflecterend

Doe mee aan Solar Solutions International

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste solar-nieuws.

Meld u nu aan