Data
16, 17 & 18 maart 2021

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Van der Valk Solar Systems opent kantoor in Spanje

12.05.2020 | Artikel

Van der Valk Solar Systems opent kantoor in Spanje

Het Nederlandse Van der Valk Solar Systems, ontwikkelaar en producent van montagesystemen voor zonnepanelen, versterkt haar activiteiten in Spanje en Portugal met een vestiging in Madrid. Het kantoor in Spanje, dat ook Portugal bedient, krijgt de naam Valk Solar Systems Ibérica.

“Tot nu werden de Zuid-Europese klanten volledig vanuit het hoofdkantoor in Nederland bediend, maar met de komst van Valk Solar Systems Ibérica kunnen we onze relaties nog beter ondersteunen met bijvoorbeeld trainingen, technische vraagstukken en commerciële gesprekken”, zegt managing director Denis de Vette.

“Onze veelzijdige bevestigingsmaterialen sluiten goed aan bij de Zuid-Europese daken en zijn met onze gratis te gebruiken calculatiesoftware ValkPVplanner eenvoudig en snel te berekenen volgens de Spaanse en Portugese normeringen. En uiteraard in de gewenste taal,” aldus De Vette.

De nieuwe vestiging zal worden geleid door Vincent Aguilar – van Heeswijk (foto), die is aangesteld als country manager. Vincent is woonachtig in Madrid en kan van daaruit snel schakelen met Spaanse en Portugese klanten. Daarbij zal Vincent uiteraard worden ondersteund door zijn Nederlandse collega’s die door hun jarenlange ervaring overweg kunnen met ieder vraagstuk.

Nieuws

Exposantennieuws

Doe mee aan Solar Solutions International

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste solar-nieuws.

Meld u nu aan