Data
8, 9 & 10 september 2020

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Eurotron maakt productie grotere zonnepanelen mogelijk

09.06.2020

Eurotron maakt productie grotere zonnepanelen mogelijk


Eurotron werkt momenteel aan een upgrade van hun high-tech productiemiddelen. Hiermee krijgen klanten de mogelijkheid om PV-modules in groot format te produceren.

Dat meldt Eurotron in een persbericht.

De vraag naar zonnepanelen in groot formaat stijgt door een groeiende behoefte aan efficiency in de waardeketen. Eurotron, wereldleider en fabricant van apparatuur voor het maken van zonnepanelen met back-contact, anticipeert op deze ontwikkeling door hun apparatuur op te waarderen.

De productiemiddelen zullen na de opwaardering geschikt zijn om alle zonnepanelen te produceren. Daarnaast zal de grootte van de zonnecellen (wafergrootte, halve cellen, hexagonale cellen) en celsystemen (MWT, IPB, HJ-back contact) met een maximumgrootte van 1400 x 2600 mm en een output van 250 MWp. Eurotron’s toegewijde team van hardware- en softwareontwikkelaars werkt hard om de nieuwe apparatuur eind September te kunnen leveren.

Back-contact PV modules

Vanaf het begin richt Eurotron zich op de fabricage van back-contact zonnepanelen. In tegenstelling tot traditionele panelen zijn back-contact zonnepanelen verbonden met de achterkant van het panel. Dit resulteert in meer beschikbare ruimte voor zonnepanelen, een esthetisch mooier zonnepaneel en een significante verbetering in prestatie en levensduur.

zonnepanelenEurotronfabricage

Bron: Eurotron

Doe mee aan Solar Solutions International

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste solar-nieuws.

Meld u nu aan