Data
16, 17 & 18 maart 2021

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Nieuw constructiesysteem voor zonneparken

11.05.2020 | Innovatie

Nieuw constructiesysteem voor zonneparken

Snelfunderen heeft het nieuwe constructiesysteem FIRST BASE voor grondgebonden zonneparken op de markt gebracht. Het systeem is volgens het bedrijf met schroeffundamenten zo snel te monteren dat de montagetijd minimaal is.

Snelfunderen is uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van schroeffundamenten in de Benelux. Het bedrijf is gespecialiseerd in grondgebonden zonneparken die worden gebouwd op schroeffundamenten.

Sinds de introductie van FIRST BASE realiseerde Snelfunderen al diverse projecten met een totaalvermogen van 3 megawattpiek. Onder de projecten bevinden zich zonneparken in Barendrecht, Eindhoven en Warmenhuizen.

De snelle montagetijd is mogelijk door prefabricage op locatie en een innovatief schuifsysteem. De zonnepanelen worden bij plaatsing direct van aarding voorzien met fast-fix clips. De schroeffundamenten zijn geschikt voor elk bodemtype en hebben 25 jaar garantie.

Wilt u meer informatie over FIRST BASE en schroeffundamenten? Bekijk dan de website van Snelfunderen.nl of kom langs bij de stand van het bedrijf op de vakbeurs Solar Solutions International.

duurzame energieSnelfunderenFIRST BASEmontage

Nieuws

Exposantennieuws

Doe mee aan Solar Solutions International

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste solar-nieuws.

Meld u nu aan