Data
16, 17 & 18 maart 2021

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Samenwerking Solar4all & EcoSolifer

12.02.2020

Samenwerking Solar4all & EcoSolifer

We zijn erg trots om te kunnen melden dat Solar4all sinds begin februari een partnership heeft gesloten met het Zwitserse bedrijf EcoSolifer. Dit unieke Zwitserse bedrijf heeft een top PV-paneel ontwikkeld met de laagste LCOE-waardes in de gehele industrie. We zijn dan ook erg blij dat we de primeur hebben om met dit paneel aanwezig te zijn op de Solar Solutions beurs, editie 2020. Wederom een fantastisch mooie ontwikkeling die past binnen de ambitieuze doelstellingen die we met zijn allen voor ogen hebben.  EcoSolifer heeft nu de eerste 100 MW van haar heterojunction Solar PV-productielijn opgestart. Uitbreiding naar 300 MW staat gepland. 

De zonnecellen worden geproduceerd in Hongarije, de bakermat van de dunne film technologie, en de panelen worden ook in Europa geproduceerd. Hierdoor is de carbon foodprint enorm laag!

De heterojunction, bi-facial, glas-glas modules hebben een Wattpiek vermogen van 330 Watt, en dat met een M2 – wafer. Hierdoor zijn de afmetingen van het 60 cel paneel 1 bij 1.65 meter. Door de bi-facial werking van minimaal 93% kan afhankelijk van de albedo, tot wel 40% extra stroom opgewekt worden door de achterkant. Aangezien deze technologie nauwelijks degenereert, is de efficiency na 25 jaar nog zeker 92%, en een levensduur gegarandeerd van 40 jaar. Door al deze voordelen levert dit paneel gedurende zijn werkingsperiode tot 180% MEER elektriciteit op dan een alom gebruikt paneel. Dit vertaalt zich in laagste LCOE waardes!

Levelized cost of electricity
STOP met inkopen en vergelijken op laagste prijs, begin met LCOE. Hierdoor snelste terugverdientijd van uw project, en hoogste ROI. EcoSolifer werkt al jaren samen met de meest gerenommeerde bedrijven, universiteiten, en onderzoeksinstituten, aan zeer vooruitstrevende R&D projecten, onder Horizon 2020 van de EU. Behaalde onderzoeksresultaten worden direct geïmplementeerd in de massa producten, hierdoor belandt het voordeel meteen bij de klant. EcoSolifer, niet alleen een Europese producent, maar ook een partner met veel knowhow die blijft werken aan innovatie in Europa. Hierdoor zijn zij ook mede kartrekker binnen een consortium met een project dat nodig is om Europa carbon free te krijgen voor 2050!

Doe mee aan Solar Solutions International

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste solar-nieuws.

Meld u nu aan